RSS

Address

Tuan punya blog boleh dihubungi di alamat-alamat berikut:

email:  topsy_turvy84 at yahoo dot com (urusan tak rasmi)

             suhaila.halim at yahoo dot com (urusan rasmi)

             suehaila1984 at gmail dot com (gtalk)

            eagirl163  at yahoo dot com (urusan forward email dan juga YM)

 Tuan punya blog menetap di sebuah taman perumahan di Sungai Petani, Kedah bersama keluarganya yang tercinta.

Sekarang, tuan punya blog sedang belajar di sebuah universiti kejuruteraan swasta di daerah Tronoh, Perak.

Yang terkini, tuan punya blog sudah bekerja di Taiping, Perak.

Yang lebih terkini lagi, dia bertukar kerja pula ke Kuala Lumpur.

 

14 responses to “Address

  1. copyninja

    August 20, 2008 at 6:38 am

    hai suhaila….
    orang sarawak ke anda…?

     
  2. sUe

    August 20, 2008 at 3:20 pm

    yer…saya lahir di Sarawak.
    Tapi tinggal sangat sangat lama di Kedah…since umur 4 tahun kot!

     
  3. f9

    December 29, 2009 at 3:23 pm

    salam
    awak dulu soksek ker

     
    • sUe

      January 1, 2010 at 5:06 pm

      yup!

       
  4. eye of the panda

    January 3, 2010 at 9:35 pm

    assalamualaikum
    awk igt tak
    awak suda kenal saya bape lame?
    >:)

     
    • sUe

      January 16, 2010 at 12:18 pm

      waalaikumussalam

      saya suda kenal kamu sejak tingkatan 2.
      zaman di mana berbalas2 surat merupakan trend terkini.

      p.s: weh, surat2 aku ko simpan lagi tak? simpan jangan tak simpan…leh masuk muzium. =P

       
      • mata panda

        January 18, 2010 at 3:20 pm

        f2 = 1998
        now = 2010
        = 12 taun

        ade lagi la aku simpan
        nak bg anak2 bace nanti
        bapak die sangat berbakat mengarang
        surat setebal essay spm

         
  5. qiu

    February 3, 2010 at 5:20 pm

    makcik
    untuk urusan fb
    do you have any specific email?
    or you do not do fb2 thing

     
    • sUe

      February 18, 2010 at 12:58 am

      ouh, sorry. aku takde fb.
      tengoklah bila2 rajin aku buat.:mrgreen:

       
  6. Salafudin El-ghaniyy

    July 25, 2011 at 1:33 am

    nice blog ^^

     
  7. Anonymous

    September 2, 2011 at 9:42 am

    suhaila sila mel elektronik celly latest engkau ke emel aku
    kalau mintak kat sini karang takut banyak pulak alarm clock kau pukul 2-3 pagi
    trimas

     
    • sUe

      September 5, 2011 at 4:08 pm

      ok boleh anon.
      tapi sebelum tu sila la bagitau nama kau dulu dgn emel.
      camana aku nak antar nombor hp kalo aku tak tau ko ni sape.
      ye dok?🙂

       
  8. anon

    September 13, 2011 at 10:41 am

    lupe😀
    nama saya hazwan naqiuddin
    pantas !
    ada invitation makan

     
    • sUe

      September 13, 2011 at 5:51 pm

      wah, bab makan memang gua pantas!

      aku dah bagi nombor
      tapi pakai yahoo messenger
      cuba check offline conversation
      kalo takde roger aku balik.

       

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: