RSS

Tak habis – habis.

28 May

Seorang pakcik tanya,

Ila, kau bila nak kahwin?

Tahun depan Pakcik. 31 haribulan Februari.

Jawab saya, sambil tersenyum penuh makna.

Jawapan ini diambil dari idea Jebon dalam blog beliau.

Boleh tahan jugak jawapan ni.

Nak gunalah sampai bila-bila. (sebab boleh uji IQ orang yang bertanya – secara tak langsung)

Heh! 🙂

 
4 Comments

Posted by on May 28, 2012 in Bengong

 

4 responses to “Tak habis – habis.

  1. hazwan

    May 29, 2012 at 12:23 pm

    well said.
    but be careful.
    kata itu doa.🙂

     
    • sUe

      June 14, 2012 at 12:38 pm

      yes. i know.

      thanks for the reminder.🙂

       
  2. ururu5

    June 20, 2012 at 1:44 am

    \o// <– paham tak?
    aku tak keje petronas sebab lepas interview situ (lepas ade experience 2 tahun).. ade budak HR nih (junior mase kat UTP) yg berlagak mcam dia dah keje 10 tahun lebih dari aku. aku tau dia baru grad sebab mase aku grad.. dia tgh makan ayam golek kat padang v4.. pastuh ade sebab2 lain jugak.. haha!

     
  3. ururu5

    June 20, 2012 at 1:45 am

    cemane aku leh salah komen sini nih?

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: