RSS

Hey hey, kita sudah graduasi!

20 Aug

ok.

baru ada nafsu untuk update tentang konvo. layankan saja lah yer? (oh ya, gambar disusun secara kronologi.)

P8140011

dalam pukul 7.30 pagi. berkumpul di belakang pocket d. dapat jubah yang besar bagak.labuh gila weyh!

Image0020

dengan suria. tengah berbaris sebelum masuk dewan.

WEI_8638

ambil skrol. nasib baik Tun pun senyum. kalau tak malu ai sengih sorang-sorang tawww…. 😛

Image0036

yeay! sudah dapat skrol (walaupun isi dalam tu kosong…huhu)

91240003

pergi batu gajah tangkap gambar studio. masa ini famili dah balik. jadi, tangkap gambar sorang-sorang. sadis…uhuk!😥

P8150026

penjual bunga akan menjadi kaya raya  masa dua musim (valentine’s day dan konvokesyen)

P8150037

malamnya, berfoya-foya di tapak konvo. sampai di sana sudah lambat. terlepas tengok aizat menyanyi tapi tak kisah, sebab tak ada lah minat sangat pun.😛

P8150041

with some of my classmates yang major dalam alam sekitar. semua dah graduate kecuali seorang dalam semester akhir.

Image0039

esoknya, pulangkan jubah dan ambil transkrip  di MPH sebelum bertolak pulang. masih sempat berposing.😉

Image0046

with best buddies, hanis dan as.

Image0059

finally, after four years, all the toil and  tears, Alhamdulillah syukur…

dah. sekian tamat.

p.s: gambar dengan keluarga tak ada sebab semuanya dalam kamera Asrul (abang ipar). beliau tak email lagi. gambar dengan kawan-kawan lepas konvo pun tak banyak sebab semuanya menumpang kamera orang lain. jadi, kena tunggu diorang email dulu.

 
6 Comments

Posted by on August 20, 2009 in Pengalaman, Sekolah, Teman

 

6 responses to “Hey hey, kita sudah graduasi!

  1. CAHAYA MATA

    August 20, 2009 at 10:58 am

    awak nampak comel..!! hehehe..

    TAHNIAH yer.. (^,^)

     
  2. chemister

    August 20, 2009 at 8:19 pm

    congradulasyen on ur graduesyen.
    btw, I hv a couple of friends graduating last weekend..might be the same time u did. enjoy!

     
  3. intanbaizura

    August 21, 2009 at 10:29 pm

    suuu..congrats! xsempat nk jumpe pong..huhuhu..

     
    • sUe

      September 5, 2009 at 9:22 am

      itulah pasal…intan sesi petang macam mana nak jumpe..huhu..

       
  4. amirahsyuhada

    August 22, 2009 at 11:50 pm

    comelnya adik sue ni…tahniah..

     
  5. sUe

    September 5, 2009 at 9:17 am

    cahaya mata, chemister, intan, amirahsyuhada:

    terima kasih semua!🙂

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: