RSS

Narsis

29 Apr

Dalam dunia blog, saya ada sejenis penyakit aneh.

Walaupun saya amat menghargai komen2 dari teman2 yang sudi singgah ke sini, tetapi saya lambat bebenor mahu membalas setiap komen2 kalian.

Walaupun begitu, tidak boleh tidak, saya mesti membalas juga komen2 orang. Kalau tak balas, saya rasa gelisah semacam. Seperti dalam keadaan “assignment yang tak siap lagi padahal kena hantar esok.”

Saya melihat aktiviti membalas komen adalah perlu. Sebagai bentuk penghargaan pada manusia2 yang sudi memberi komen di dalam blog ini.

Oh, berbalik kepada masalah saya.

Disebabkan saya lambat membalas komen (tapi tetap nak balas jugak), sudahnya saya membalas secara pukal. Entri dulu2 yang dah berkurun pun, kalau ada komen yang tak balas, saya akan balas.

Sudahnya, saya membalas dengan banyak sekaligus.

Tapi, bila tengok side bar blog ini, bahagian ‘recent comment’ itu berderet muka saya saja, jadi menyampah la pulak. Macam manusia yang gila komen blog sendiri la pulak. Isk!

Lepas ini, setiap komen akan dibalas secepat mungkin. *angkat tangan kanan macam orang baca ikrar*

Kalau rajin lah… heeeee…😉

 
Leave a comment

Posted by on April 29, 2009 in Bebelan saya

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: