RSS

Tag dari Cik Amirah

25 Mar

Saya telah ditag oleh cik Amirah. Saya pernah buat tag ini sebelum ni. Tapi, cik Amirah dah tag saya dua kali beserta dengan puji-pujian yang melambung tinggi, dengan besar hati dan kembang lobang hidung, saya pun buat lah lagi sekali tag ini….he he!😛

1. Anda rasa anda hot?
Panas jugak lah. Kipas angin dah tahap 5 pun still berpeluh lagi. Ke sebab saya tak mandi lagi nih?😛

2. Upload gambar  kegemaran anda..

1141454350_144a5ffc1c_o

3. Kenapa anda suka gambar itu?

Satu, budak Iran itu sungguh comel. Dua, kerana saya juga (seperti orang lain yang melihat gambar ini pertama kali) telah tertipu. Ini bukan gambar yang diambil dengan kamera. Tetapi adalah gambar yang dilukis oleh seorang pelukis realist terkenal Tehran, Iman Maleki. Jika kamu google nama pelukis ini, kamu akan dapat melihat banyak lukisan dia yang lain yang sungguh real gila. *kagum* :O

4. Bila kali terakhir makan pizza?
Dua minggu lepas kot.

5. Lagu terakhir yang anda dengar ?
Denting by Melly Goeslaw.

6. Apakah yang sedang anda lakukan selain daripada selesaikan tag ini ?
Menggonyoh hidung dengan tisu. Bukan kah saya ada sindrom selsema sepanjang tahun? Aih…

7. Tag lagi 6 orang
Saya tag KAMU yang sedang membaca ini.🙂

 
3 Comments

Posted by on March 25, 2009 in Bebelan saya, Tag

 

3 responses to “Tag dari Cik Amirah

  1. amirahsyuhada

    March 26, 2009 at 12:29 am

    samalah kita sue, sindrom selsema sepanjang tahun, tapi sejak belajar renang dan selalu renang, dah hilang sikit, tapi bila tak konsisten ke gym, hmm jadi balik selsema tu. Terima kasih kerana buat tag ini, ya anda memang comel, suka saya melihat gambar anda di profile id tu.

     
  2. sunyi hati

    March 26, 2009 at 10:14 am

    oppss.. boleh tak SAYA buat2 mcm tak baca entrie ni.. hehehe..

    tp serius real gambar tu.. sangat comel tp dlm matanya sngt sedih atau mungkin sngt sunyi..ntah.. (-.-)

     
  3. sUe

    April 2, 2009 at 4:20 pm

    amirahsyuhada: ouh,selalu berenang boleh elok selsema ya?ok2..kena belajar berenang nih.🙂

    sunyihati: budak itu macam baru lepas menangis kot.😛

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: