RSS

Tag #4

15 Dec

Ok. Mari kita bayar hutang tag. Cik Ainun sudah mengetag saya. Maaf kerana terlambat jawab.

Ok. *tarik nafas* One,two,set,GO!

Starting time : 11.02 pm

 Name : SUHAILA

Sisters : 2

Brothers :2

Shoe size :7Height : 165 cm

Where do you live : Sungai Petani, Kedah.

Have you ever….

Been on a plane : Yes.

Swam in the ocean : Yes.

Fallen asleep at school : Haha…selalu sangat! Tak kira masa. Tak kira subjek. Tak kira guru. Apa penyakit entah. Kecuali subjek English dan BM saja tak pernah tidur lagi.

Broken someone’s heart : Isk…mana ada. Saya budak baik. *muka pura-pura innocent*🙄

Fell off your chair : Yes! Masa darjah 2. Ini memang kaw-kaw punya jatuh. Tahap ke belakang 180 darjah. Malu tak payah cakap lah.😳 “Kerusi ada 4 kaki. Yang kamu jungkit bagi 2 kaki itu kenapa?” kata Cikgu Ismail sambil tahan ketawa. Haih, padan muka sendiri..

Sat by the phone all night waiting for someone to call : Tak pernah. Tidur adalah segala-galanya bagi saya.😛

Saved e-mails : Yes.

What is your room like : Bersepah dengan barang-barang pengantin kakak. Ya, saya tak kahwin lagi tapi dah tidur dalam bilik pengantin. Jangan cemburu ya? Ha ha😆

What’s right beside you : Printer dan headphone.

What is the last thing you ate : Roti bakar disapu dengan Schokomac.

Ever had…

Chicken pox : Tengah kena lah sekarang. Tapi dah sihat dah. Yeay!

Sore throat : Yes.

Stitches : Never.

Broken nose : Never.

Do you Believe in love at first sight : Erm…because I never experienced it. So the answer is No. I don’t believe it. Heh!

Like picnics : Uh, mesti. Lagi-lagi kalau makanannya banyak dan sedap-sedap semuanya.

Who was were the last person..

You danced with : Dengan ahli kumpulan untuk persembahan final.Saya ambil Basic Dance 1 sebagai subjek ko-Q. Menari a-go-go macam apa entah. Haih!

Last time u laugh: Baru tadi sebab mengusik Hafizul Hakimi kata dia anak cina. Marah betul budak kecik itu. Siap tengok cermin lagi nak pastikan dia bukan anak angkat. Hehe!

You last yelled at : Hafizi Hilmi. Sebab buat mak marah.

Kissed anyone : Selalu. Salah seorang mangsanya bernama Hafizul Hakimi. Tapi sejak kena chicken pox, tak pernah cium lagi. Siap lah dia beberapa hari nanti. Heh!

Get sick : Jarang-jarang.

Talk to an ex : Err…yang mana satu? Ha-ha! Just kidding. The answer is YES. Ada lah dalam dua tiga kali.

Miss someone : Hurm…maybe…

Who do you really hate: Ramai. Pemimpin politik dan penjenayah termasuk sekali tak?

Do you like your hand-writing : Erm…saya tak tetap hand writing. Ikut mood. Kalau malas jadi buruk yang amat. Kalau rajin pun tak ada lah cantik mana jugak. Haih~ (tak menjawab soalan nih…huhu)

Are your toe nails painted : Nope.

Whose bed other than yours would you rather sleep in : Katil Queen Elizabeth. Macam mana lah agaknya…

What color shirt are you wearing now : Black.

Are you a friendly person : Yes. I think so.😎

Do you have any pets : No. My mom won’t allow it. Ouh, ada sekali. Bela ikan tapi dah mati. Isk…😦

Do you sleep with the TV on : Sometimes when I was super duper exhausted and the programme is super duper boring.

What are you doing right now : Answering this tag.

Can you handle the truth : Some truth are better left unknown. But, I cannot tolerate lies. Keep the secret but never lie. Haa..camana tuh?

Are you closer to your mother or father : Mother!

Do you eat healthy : Nope. Makan apa saja tanpa mengira kalori atau kolestrol.

Do you still have pictures of you & your ex : Nope. Don’t have any. “Dispose the pictures to dispose the memories” – break up tips #1 (ambil kat mana entah tak ingat)

If you’re having a bad day, who are you most likely to go to: My sis.

Are you loud or quiet most of the time : Quiet. (kot?)

Are you confident: Yes. I think so.

5 things I was doing 5 years ago

1. Second year Diploma di Kuantan.

2. Baru nak kenal apa ke jadahnya Chemical Engineering itu.

3. Naik bas Rahmat Alam untuk ke bandar Kuantan dengan kawan-kawan.

4. Naik bas selama 10 jam setiap kali mahu balik ke Kedah.

5. Uruskan budak yang telan 4 papan panadol. Apa kes minggu pertama jadi fasi sudah ada orang nak bunuh diri. Haih~

5 things I would do if I were a billionaire

1. Melancong dan melancong tak ingat dunia.

2. Beli semua kedai buku supaya saya boleh baca buku secara percuma pada bila-bila masa.

3. Amal jariah (jawapan standard)4.Beri kesenangan pada keluarga (lagi jawapan standard)

5. Shopping sakan lah, apa lagi!Baju, kasut, handbag, jam tangan…woh!! $-)

Wokeh. Dah siap! Saya tag siapa-siapa saja yang rajin mahu jawab. Dengan segala hormatnya, dipersilakan.

Finished time: 12.01 a.m (tidur dulu.selamat malam yah!)

 
3 Comments

Posted by on December 15, 2008 in Tag

 

3 responses to “Tag #4

  1. JameL

    December 16, 2008 at 1:55 pm

    panjang nye tag die..
    wu wu wu..
    cam lakonan jek sume tu..
    ahahhahaha…
    best best…

     
  2. akim

    December 17, 2008 at 1:23 am

    10 jam nek bus ke kedah eh..??

    berakar ponggong kalu camtuh….

     
  3. sUe

    December 18, 2008 at 3:05 am

    jamel: mana ada berlakon. itu betul punya.huhu.

    akim: haha…naik pukul 8 malam sampai dalam 6 pagi. berakar bercendawan berkulat sume ada.

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: