RSS

Kalau saya lelaki…

13 Dec

Ouh, baru singgah di blog cik Amirah. Tertarik dengan tag nya. Jadi saya pun nak cuba buat jugak lah. Cuma, nak ubah suai sikit. Instead of letak lesbian, saya mahu tulis “Kalau saya lelaki…” sebab kalau saya ini lesbian, maksudnya saya kena date perempuan yang lesbian jugak lah. Tapi, perempuan2 ini rasanya bukan lesbian kot.

So, mari kita meneroka sisi gelap   maskulin diri sendiri.

Kalau saya lelaki, saya mahu dating dengan gadis-gadis  ini (wau, gadis-gadis… plural tuh beb! Heh!)

alexis_bledel_alexis53_zjkfh0w_sized

Alexis Bledel

  1. Alexis Bledel. Saya jatuh chenta sama dia masa pertama kali tengok Gilmore Girls. Dan saya sangat suka watak Rory Gilmore itu yang bijak, matang, sweet, comel, comel, comel dan comel lagi. Ouh, and those blue eyes are simply gorgeous!

wardina saffiya

wardina saffiya2.

2. Wardina Saffiya. Cantik, sopan, lemah lembut, ayu…errr… perlukah saya terangkan lagi sebabnya?

rlc_template1

rachel leigh cook

3. Rachael Leigh Cook. Sebab dia hot. Ya, saya adalah lelaki normal yang suka gadis-gadis hot. ;)  Saya suka masa dia berlakon “She’s All That”. Lepas itu macam dah tak der khabar berita dah pasal dia nih.

amy mastura

amy mastura

4. Amy Mastura. Sebab comel gila dia ni. Serius!
song hye kyo

song hye kyo

5. Song Hye Kyo. Sebab saya suka lakonan nya dalam “FullHouse”. Dan juga sebab dia ada sepasang bibir yang seksi. Kalah Angelina Jolie. Heh!
Ok. Cukuplah 5 orang. Ramai sangat kang tak terlayan plak. Ha-ha! Tapi, ini semua kalau…diulangi KALAU saya lelaki… macam ini lah citarasa gadis yang saya suka. Heee….:mrgreen:
 
6 Comments

Posted by on December 13, 2008 in Saja Mengada

 

6 responses to “Kalau saya lelaki…

  1. tasikmerah

    December 13, 2008 at 4:18 pm

    lawo2 aweks.

    🙂

     
  2. amirahsyuhada

    December 14, 2008 at 12:45 am

    ya, sungguh ayu wanita2 ini…

     
  3. amirahsyuhada

    December 14, 2008 at 12:48 am

    ha, amacam chicken pox? tak baik lg?

     
  4. akim

    December 15, 2008 at 12:26 am

    menarik semua wanita2 tuh…

     
  5. sUe

    December 15, 2008 at 10:53 pm

    tasikmerah: lumrah manusia kak.nak yang lawo2 aje.huhu!

    amirah:dah baik dah. yeay!😀

    akim:ya,memang menarik kan? pilihlah mana-mana yg berkenan… heh!😉

     
  6. JameL

    December 15, 2008 at 11:37 pm

    errr….
    pelik giele post cm nih…
    tp nice gak…
    hahahaha…
    kene tiru ni nanti..

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: