RSS

Lelaki-lelaki ini buat KAMI paranoid (iii)

11 Nov

iii.

 

Kisah panas rumah tangga dua artis popular mendapat reaksi yang pelbagai:

 

“ Kalau macam ni, takut lah nak kahwin…”

“Lelaki sekarang bukan boleh percaya. Isteri dalam pantang pun boleh lagi buat hal…”

“Fobia la nak kahwin camni…”

“Suami hensem sangat pun susah jugak kan…?”

“Diorang ni kahwin tu macam main-main jek…”

“Loving couple macam itu pun ada jugak problem…”

“Kenapa lelaki tak cukup kalau seorang jer eh?”

“ Serious dowh…aku dah takut nak kahwin…dem!”

 

Jadi kamu, yang kacak berkening tebal berkumis lebat. Jika statistik anak dara tua tiba-tiba meningkat mendadak di negara ini, semuanya sebab kamu yah?

 

Hurm….

 

********

 

Setiap kali exam, saya berangan Doraemon keluar dari laci dan hulur “Pen Menjawab Soalan”

 

Sebab saya jawab soalan tadi macam…errr….apa ya?

 

Macam taik kot?

 

Mengong.

 

 

 
1 Comment

Posted by on November 11, 2008 in jiwa kacau, Manusia

 

One response to “Lelaki-lelaki ini buat KAMI paranoid (iii)

  1. nursakinah abdul rahman

    November 14, 2008 at 9:54 pm

    laki skang memang susah nak percaya kot! heh!!
    ntoh le..rasenye..

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: