RSS

A picture worth a thousand words

13 Aug

Kawan saya kata kalau dah tak ada idea nak update blog “kau tepek je lah gambar apa2”. Ok. Jadi saya pun tepek je lah gambar apa2.

Bila minda sudah kekeringan idea. Jari pun sudah malas menaip aksara. Biarlah gambar saja yang berkata-kata. Ceywah!

                      

Sebenarnya gambar ini diambil malam Sabtu lepas. Ada barbecue yang dibuat oleh pelajar2 kejuruteraan kimia batch Jan 04 (saya paling rapat dengan batch ini). Tempatnya di parking lot depan cafe V4. Sebenarnya 60 orang yang datang tapi tak muat nak ambil gambar semua orang.Huhu…

Terima kasih banyak2 kepada kalian semua. Malam itu, saya pulang dengan perut kenyang dan hati riang.🙂

 
Leave a comment

Posted by on August 13, 2008 in Teman

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: