RSS

Rumah Baru

17 Jul

Hoyehhh….saya dah berpindah ke rumah baru. Ini blog ketiga saya selepas Friendster dan Blogspot. Saya berpindah sebab di Blogspot, macam dah bosan. Lagipun entri-entri di situ penuh dengan sampah sarap bernama kenangan. Di Friendster pula, sebab saya tak mahu penuhkan inbox e-mail kawan-kawan saya setiap kali saya ada entry baru. ( And I am a chronic blogger!)

Tapi, ada juga entri dari blogspot yang saya import ke sini. Itulah yang seronoknya di WordPress. Kita boleh Import/Export entri2 dari satu blog ke blog yang lain…eventhough they’re from different hosts. Berbanding Blogspot, di sini widgetnya tak banyak. Tapi saya lebih suka layout WordPress sebab simple. Dan yang paling bestnya, ada certain-certain entri yang boleh kita privatekan kalau nak. Jadi, kalau tak nak orang baca, boleh letak password-protected. ~Nice…

Cuma sekarang, saya tengah menggodek-godek lagi untuk cari macam mana nak tambah lagi page dan nak bagi keluar tagline. Apsal tagline tak nak keluar?Haishhh…

Lagi satu yang sangat pelik, secanggih-canggih WordPress ni tak ada pulak button untuk ubah font dan font size.Biar betul…bloghost yang biasa macam Friendster pun ada. Ker saya yang tak jumpa-jumpa…huhu.

 
Leave a comment

Posted by on July 17, 2008 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: